Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, часто ділиться свіжими постами в соціальній мережі Instagram. Зараз за життям зірки стежить більше 6 мільйонів підписників.

Нещодавно 38-річна артистка розмістила на своїй сторінці в соцмережі нову чорно-білу фотографію, на якій вона позує в чорній нижній білизні, а в руках тримає накидку з пір'я. Варто зазначити, що фото було зроблено для російського глянцю Elle Russia. У підписі до кадру Лобода поділилася думками про жіночність.

"Не живи чиїмсь життям або ідеєю про те, що означає жіночність. Жіночність - це ти 😇 Жіночність - це все, що всередині тебе. С 🕊", - загадково підписала знімок виконавиця.

Світлана Лобода, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Світлана Лобода показала, як пітніє вдома з лисим чоловіком: "Спортсмен".

Нагадаємо, Лобода запалила вночі з чоловіком і показала це всім: "Я дуже люблю". Співачка поділилася яскравим відео, на якому танцює з другом, грузинським і українським модельєром Бічоллою Тетрадзе.

Як повідомляв портал Знай.uа, заручену Лободу застукали в машині з таємничим незнайомцем. Зірка розмістила цікавий ролик шанувальника.

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода на Мальдівах влаштувала 9-річній доньці дорослу фотосесію без одягу. На фото дівчинка позує в морській воді перед камерою в червоному відкритому купальнику.