Відома українська співачка Аліна Гросу поділилася своїми враженнями від зйомок другого сезону серіалу"Таємне кохання". Відповідний пост вона опублікувала в Instagram.

Гросу розповіла шанувальникам про закінчення зйомок сезону"Таємна любов". Вона подякувала всім, з ким працювала, а також поділилася дивними подіями. Артистка розповіла, що з початком зйомок у житті всіх, хто був пов'язаний зі стрічкою, починала відбуватися якась містика і треш.

"От і закінчилися зйомки другого сезону Таємна любов ❤️ чим саме порадують вас наші сценаристи і велика знімальна команда, ви зможете побачити досить скоро🙌🏽😊 Дякую кожному члену нашої групи, я була дуже рада повернутися до свого образу Світлани Мальської 😈 незважаючи на містику, яка зазвичай відбувається під час зйомок цього проекту🙈 коротше, ось тільки наступали знімальні дні (і першого, і другого сезонів) - так зразу якийсь треш в житті у пов'язаних з цією картиною людей траплявся🤯 може збіг?)) а може Таємна любов, дійсно, трохи похмурий проект))", - написала Гросу.

Шанувальники не пройшли повз публікації і відзначили не тільки красу співачки, але і те, що дуже чекають виходу сезону на екранах телевізорів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

" коли з'явиться на екранах телевізорів?", "Чекаємо з нетерпінням))💞", "дуже чекаємо виходу в Росії❤️шалено сподобалася 1 частина❤️а Ваша героїня просто чарівний", " Вау, круто!Дуже чекаю продовження!) ", "Чекаємо виходу 😍", " сьогодні додивилася 1 сезон ❤️ це найкращий серіал який я бачила 😍", " чому в очах така туга? ❤️❤️❤️❤️❤️Аліночка посміхайся по частіше", " Аліна, Ви прекрасна актриса! Талановиті люди, талановиті у всьому🤗", "Прекрасна", " Ось це несподівана новина😊тепер буду чекати з нетерпінням😍 👍❤️", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Багачка Гросу зіткнулася з проблемами простих українців.

Як повідомляв "Знай.uа", Аліна Гросу розцілувала 37-річного коханого на камеру.

Також "Знай.uа" писав, що грайлива Аліна Гросу видала свої "брудні секретики", колупала в носі і голосно плакала.