Російська співачка Лоліта Мілявська виступила зі сміливою заявою про те, що жінки не зобов'язані готувати їжу.

Пост про це вона розмістила на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Однак не варто думати, що Лоліта раптово стала апологетом фемінізму — вона просто знялася у рекламі російського бренду пельменів, який вирішив попаразитувати на актуальній суспільній проблемі гендерної дискримінації.

"У нас жінка завжди зобов'язана", — каже співачка на відео, пояснюючи, що побутові справи забирають у людини час, який вона могла би приділити собі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я не хочу стояти кожен день біля плити і зображати любов до домоводства. Всього цього в моєму житті було більш ніж достатньо

Стояти біля плити, якщо ти працюєш, треба в Задоволення, а не як повинність! Це в ідеалі. Але діти, чоловіки, батьки, друзі навряд чи зараз від цього посміхнуться.⁣⁣ ⠀

Добре, що пельмені «Sібірская колекція» можуть позбавити нас від щоденної рутини на кухні, хоч на час ⁣⁣⠀

Трохи вершкового масла, сметани, перчик, трохи оцту і смачну вечерю готовий. Витратьте час, що звільнився від готування час на читання, маску для обличчя або витягнуті ноги на дивані", — написала Лоліта в описі до публікації.

Зі справедливістю меседжу естрадної зірки щодо того, що жінка не має зобов'язань просто по своїй природі, складно не погодитися. З іншого боку, заморожений напівфабрикат не зможе стати універсальною зброєю проти дискримінації за статевою ознакою і патріархального гніту.

Нагадаємо, Лоліта присмокталася у пристрасному поцілунку до коханого Лободи Ліндеманна: "Від усього серця"

Як повідомляв портал Знай.ua, Глюкоза, Лоліта, Корольова і навіть Гребенщиков: зіркові "кримнашисти", які отримали заслужений "подарунок" на українському кордоні.

Також Знай.ua писав, що Лоліта "замочила" сусідів до першого поверху