Минулого тижня, в суботу, 30 січня 2021 року, відбувся другий епізод масштабного проекту "Маска" на телеканалі "Україна".

Зараз на сторінці масштабного шоу в соціальній мережі Instagram продовжують з'являтися публікації з фрагментами минулого випуску.

Циклоп "Маска", фото: пресслужба "Україна"
Циклоп "Маска", фото: пресслужба "Україна"

"Цікаво, яку пісню на сцені шоу маска виконає наша героїня наступного разу. Одне відомо точно-вона вас здивує! Хто ховається під маскою мімімішного Циклопа? Пишіть свої варіанти в коментарях",-написано в публікації з фрагментом виступу милого циклопа, роль якого виконує жінка-знаменитість.

Ця "Маска" вирішила виконати пісню Kazka під назвою "Свята". Крім неї в другій випуску шоу з'явилися Пава, Буряк, Носоріг, Крапанка, Мольфар, Чорний Лев і бабка.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Я думаю,може бути це - Данелія Тулешова😁в Казахстані не їдять бургери😂 😂 😂", "Найзагадковіший персонаж, на мою думку, мені він сподобався такий няшка😍", "Мішель Андраде. А, що стосується суддів, мені часом здається, що вони спеціально вдають, що не впізнали👌", "Мені здається це Анна Трінчер, маленька зростом, мила, і молода дівчина😍", "Алена Алена", — пишуть користувачі в коментарях до публікації.

Шоу "Маска", скріншот: Instagram
Шоу "Маска", скріншот: Instagram

Нагадаємо, Буряк і Крапанка запалять на "Масці", Dzidzio цього не забуде: "Ого-го як"

Як повідомляв "Знай.ua", таємничий Мольфар або вусатий Буряк: шоу "Маска" інтригує відразу чотирма новими персонажами

Знай.ua писав, улюбленець "вовчиць" Винник розбереться з павою на "Масці": "Герої не можуть"