1 лютого на телеканалі "1+1" відбулася прем'єра комедійного серіалу "100 тисяч хвилин разом". Відомо, що над проектом працювали творці "Папіку" і всього вийде 16 серій.

На офіційній сторінці студії "Квартал 95" в соціальній мережі Instagram опублікували свіжий ролик, в якому з'явилися головні персонажі серіалу – Даша і Руслан.

"Подружжя, яке після 10 років шлюбу опинилося на 69 днів замкнене на карантині у власному будинку... Чи зможе пара пройти всі випробування самоізоляцією, якій піддалися у реальному житті мільйони людей по всьому світу? Дивіться прем'єру нашого нового комедійного серіалу "100 тисяч хвилин разом" – вже сьогодні о 20:45 на 1+1!" - йдеться в публікації.

"69 днів на карантині, символічна цифра 💖", "Прикольно!", "Вітаю з прем'єрою!!! Молодці ❤️👏👏👏", "Жах, жах, жах!!! І це український серіал! 😭", "Хоча переклади українською в рекламі 👏 👏 👏 👏 👏 з перших хвилин🤢 💩", - написали коментатори.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

скріншот коментарів

Нагадаємо, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина розмістила свіже відео, в якому можна побачити закадрові моменти зі зйомок серіалу "Клятва лікаря".

Як повідомляв портал Знай.uа, у серіалі від творців "Папіку" стався сексизм: "Примхи Даші проти логіки Руслана".

Також портал Знай.uа писав, що головні зірки "Сексу у великому місті" розмістили перший тизер продовження популярного серіалу, який покажуть на HBO Max.