Помер відомий український режисер: "Розривається серце"

Помер відомий український театральний режисер і продюсер Сергій Проскурня. Відомо, що Сергій Проскурня помер у понеділок, 1 лютого, у віці 63 років. На даний момент причини його смерті не розголошуються, проте Ірина Подяляк зазначила, що режисер помер раптово.

Сергій Проскурня (праворуч) / фото: Facebook
Сергій Проскурня (праворуч) / фото: Facebook

Українським пенсіонерам розповіли, де можна отримувати виплати окрім Ощадбанку

Українським пенсіонерам пощастило мати спеціалізоване видання "Пенсійний кур'єр", яке допомагає розібратися в усіх нюансах пенсійної системи. Цього разу з питанням звернувся військовий пенсіонер, який поцікавився, де він може отримувати гарантовані йому державою виплати.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Каса у банку, кадр з відео
Каса у банку, кадр з відео

Тіна Кароль взялася за сокиру заради грошей

Українська співачка Тіна Кароль представила фанатам нову підвіску, яка стала відсиланням до її недавнього кліпу "Знайти своїх". Відомо, що Тіна Кароль радує шанувальників не тільки неперевершеним голосом, а й унікальними речами. У зірки навіть є свій магазин, де вона продає речі, безпосередньо пов'язані з її творчістю.

Тіна Кароль / скріншот з відео
Тіна Кароль / скріншот з відео

Полякова показала улюблені ковбаски більше 15 сантиметрів

Українська співачка Ольга Полякова показала фанатам, як відвідала екскурсію на заводі з виготовлення напівфабрикатів. Оля Полякова відома мало не кожному українцю завдяки своїй епатажності, голосу і відкритості в соціальних мережах. Вона не соромиться показувати фанатам свої захоплення, хоч вони часом викликають сумніви.

Оля Полякова / скріншот з відео
Оля Полякова / скріншот з відео

В українських тортах знайшли небезпечний інгредієнт

На сторінці Головного управління Держпродспоживслужби в місті Києві в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про занадто високий вміст транс-жирних кислот, які виявлені в заморожених тортах з України.

Виробництво тортів, скріншот: Youtube
Виробництво тортів, скріншот: Youtube

Яке покарання загрожує за несплату аліментів

На сторінці "Безкоштовної юридичної допомоги" в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про аліменти та стягнення пені за прострочення сплати. Публікацію підготувала адвокат Кулик Юлія Василівна.

Нарахування аліментів, кадр з відео
Нарахування аліментів, кадр з відео

Слава Камінська у весільній сукні сказала "так"

Відома українська співачка і солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська порадувала фанатів фотографією в розкішному вбранні. Цього разу виконавиця вразила шанувальників ніжним фото з выдпочинку.

Слава Камінська / скріншот з відео
Слава Камінська / скріншот з відео