Відомий український лікар-педіатр Євген Комаровський розповів про те, що папа Римський Франциск заснував нове свято – "Всесвітній день бабусь і дідусів".

Про це він повідомив на своїй сторінці в Twitter. Всесвітній день бабусь і дідусів святкуватиметься щорічно в четверту неділю липня. Цього року святкування випаде на 25 липня.

"Ми ж настійно рекомендуємо любити і берегти бабусь і дідусів цілий рік, незалежно від вашого віросповідання", - написав доктор.

Раньше Євген Комаровський продовжує давати відповіді на популярні питання від його передплатників і глядачів. На цей раз лікаря запитали як відрізнити коронавірус від звичних для нас ГРВІ, які так притаманні зимового періоду.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Як пояснив фахівець, повну впевненість може гарантувати тільки тестування. Однак, на практиці, при відсутності тяжкого перебігу хвороби лікування ГРВІ та COVID-19 ніяк не відрізняється.

Нагадаємо, Комаровський навчив, як відрізнити ГРВІ від Covid-19.

Як повідомляв "Знай.uа", Комаровський пояснив, чим можуть закінчитися карантинні "муки" в домашніх стінах.

Також "Знай.uа" писав, що Комаровський пояснив, як бути хорошими батьками, топ-6 порад.