Навальному дали 3,5 роки колонії

Відомого російського опозиціонера, який постраждав від отруєння в РФ, визнали винним у тому, що він порушив вимоги умовного покарання. Навального затримали та заарештували відразу після повернення з Німеччини, де він проходив лікування. Суд замінив Олексію Навальному умовний термін реальним та призначив покарання у вигляді трьох з половиною років позбавлення волі в колонії загального режиму.

Навальний в суді, фото з вільних джерел
Навальний в суді, фото з вільних джерел

Помер 100-річний ветеран Том Мур, який зібрав мільйони для лікарів

У Британії помер всесвітньо відомий ветеран Том Мур, який під час пандемії зібрав понад 32 мільйони фунтів стерлінгів для допомоги лікарям і медсестрам.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

100-річний ветеран Великобританії прославився на весь світ завдяки відкриттю збору на честь свого ювілею. Після лікування від раку і зламаного стегна, Том Мур захотів подякувати лікарям і відкрив збір грошей для допомоги медикам, які борються з пандемією.

Том Мур / фото: соцмережі
Том Мур / фото: соцмережі

З'явилось відео перших хвилин пожежі в "Епіцентрі"

В мережі опубліковано відео перших хвилин пожежі в торговому центрі "Епіцентр" у Первомайську Миколаївської області. Воно за лічені хвилини стало вірусним.

На оприлюднених кадрах видно, що співробітники спочатку намагалися впоратися з вогнем самотужки. На відео також потрапив чоловік з сокирою.

пожежа в "Епіцентрі" у Миколаївськый області, фото: ДСНС
пожежа в "Епіцентрі" у Миколаївськый області, фото: ДСНС

Зеленський вшанував пам'ять Андрія Кузьменка у 6 річницю загибелі

Президент України Володимир Зеленський у шосту річницю загибелі лідера гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка вшанував його пам'ять. На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Володимир Зеленський опублікував чорно-білу фотографію усміхненого Андрія Кузьменка, який загинув у ДПТ 2 лютого 2015 року.

Скрін: instagram.com/zelenskiy_official
Скрін: instagram.com/zelenskiy_official

Скорочення Парламенту до 300 осіб, напади на ЗМІ і банки на Донбасі – Рада затвердила план дій на 2021 рік

Держрегулювання виробництва спирту, протидія інформаційній війні, відновлення банківської системи на Донбасі, законопроект щодо реклами електронних сигарет і рідин – які тільки теми не знайдеш у списку запропонованих на поточний рік для розгляду в Парламенті. Всі, окрім вкрай важливих для українців - так вважають десятки нардепів.

Верховна Рада - фото rada.gov.ua
Верховна Рада - фото rada.gov.ua