Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, розмістила в своїх Insta Stories нове відео, на якому їй роблять у клініці омолоджуючі процедури краси.

Варто зазначити, що зірка часто показує такі процеси багатомільйонній армії шанувальників. Так, в кадрі Полякова лежить на кушетці, поки косметолог наносить їй спеціальний гель на обличчя.

"З літака просто в клініку перед корпоративом", - підписала кадри 37-річна артистка.

Оля Полякова, скріншот з Insta Stories

Оля Полякова, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Оля Полякова, скріншот з Insta Stories

Потім виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" розповіла, що відправляється на інтерв'ю. Однак, до кого конкретно вона поїхала не уточнюється.

Оля Полякова, скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, 15-річна донька Полякової забила на уроки і пустилася берега з подружками. Маша не сильно захоплена школою і новими знаннями, мабуть, танці на уроках їй подобаються набагато більше.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова стала музою для художника, зацінив навіть Михайло Добкін: "Неперевершено!" Так, співачка з'явилася на картині українського дизайнера і відеомейкера Євгена Євгеновича.

Також портал Знай.uа писав, що донька Олі Полякової відправила українських школярів на канікули: "Завтра всі підуть". Маша поділилася фотографією з зимового Києва, на якій зображена вночі біля будинку з химерами (будинок Городецького).