Український дизайнер створив колаж за участю Олі Полякової, представивши її у вигляді русалочки.

Відповідний знімок Євген опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Як багатьом відомо, Оля Полякова любить не тільки співати і жартувати на камеру, але і фотографуватися. Співачка часто демонструє струнку фігуру в купальнику, що підігріває інтерес шанувальників тільки сильніше.

Звичайно ж, захоплення виконавиці не залишилося без уваги: київський дизайнер і майстер колажів Євген Євгенович запозичив у Полякової одне з недавніх фото, зробивши його буквально витвором мистецтва.

Він вирізав частину фотографії співачки і наклав її на картину із зображенням русалочки. Оскільки фотографія і картина були підібрані дуже вдало, підсумковий колаж вийшов досить реалістичним.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Варто відзначити, що Оля Полякова не єдина зірка, яка потрапила в руки дизайнера. На своїй сторінці він постійно публікує роботи зі світовими та українськими зірками, прикріплюючи їх фото на відомі картини. Одними з недавніх моделей стали Дар'я Астаф'єва і Соня Плакидюк:

Нагадаємо, що 37-річна Полякова показала, в чому секрет її молодості.

Як повідомляв портал Знай.иа, Оля Полякова розсмішила українців яскравим роликом у соцмережі TikTok.

Також Знай.иа писав, що Полякова показала улюблені ковбаски більше 15 сантиметрів.