Пакистанський боксер Мухаммад Аслам Хан помер після благодійного бою проти співвітчизника Валі Хан Таріна.

27-річний спортсмен помер вже в лікарні в пакистанському місті Карачі. Відомо, що причиною загибелі стали внутрішні травми, отримані в результаті жорсткого нокауту противника. Про це повідомляє The Sun у вівторок, 2 лютого.

За інформацією видання, організація бою не відповідала необхідним вимогам безпеки. Зокрема, на рингу не було медичного працівника.

Раніше ми писали про те, що 21-річний мексиканський боксер Хав'єр Алехандро Гонсалеса помер від онкологічного захворювання.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Незважаючи на молодий вік, він здобув славу як і в аматорському боксі, так і на профі-рингу – в останньому він встиг відзначитися 15 перемогами при одній поразці або нічиєю.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про смерть одного з творців культового комедійного мультсеріалу "Сімпсони" Марка Вілмора. Сценарист "Сімпсонів" пішов з життя в суботу, 30 січня.

Як повідомляв портал Знай.uа, у понеділок, 1 лютого, не стало одного із засновників легендарного британського гурту The Animals Хілтона Валентайна.

Також портал Знай.uа писав, що коронавірус забрав життя "батька" культових трюків Джеймса Бонда. Ремі Жюльєн був постановником автотрюків для шести фільмів бондінани.