Відомий телерадіоведучий Дмитро Шепелєв заявив, що вже вдруге стане батьком.

Детальніше про це чоловік розповів в інтерв'ю російському видання.

Відомо, що у Дмитра Шепелєва є дитина від Жанни Фріске – Платон. Однак, після смерті співачки, весь процес виховання ліг на його плечі. На сьогоднішній день ведучий перебуває у відносинах з Катериною Тулуповою, у якої також є дочка Лада.

Але, незважаючи на вже двох дітей, пара вирішила не зупинятися – нещодавно стало відомо про вагітність Катерини їх спільним з Дмитром дитиною. Телеведучий зізнався, що дуже радий цій новині.

"У день, коли ми з Катею дізналися про те, що станемо батьками, я відчував одночасно запаморочення і легкість. Приголомшливо!",- заявив Шепелєв.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

На питання, як відреагували Платон і Лада Дмитро заявив, що, коли вони тільки почали натякати дітям про поповнення, ті не хотіли приймати братика або сестричку. Однак, через кілька місяців, діти підтримують своїх батьків у цьому рішенні. Ведучий також розповів, що вони з коханою готові прийняти як хлопчика, так і дівчинку.

Коли у нього запитали, чи були помилки у вихованні першої дитини Платона, телеведучий відповів наступне:

"Не можу собі дорікнути, якщо чесно. Не думаю, що я робив помилки, яких потрібно уникнути в майбутньому. При цьому, аналізуючи себе і свою поведінку після народження Платона, я виразно тепер можу сказати, що зовсім немає необхідності трястися над кожним подихом і хрюком дитини".

У Дмитра немає конкретного алгоритму по вихованню дітей, але він хоче подавати їм гідний приклад.

"Я б хотів, щоб мої діти бачили батьків, які дуже люблять життя, один одного, свою справу і люблять їх. Люблять так само, як вміють любити діти, – щиро, безпосередньо і з захопленням", - уклав телеведучий.

Нагадаємо, що Шепелєв уколовся про апетити дружини-мільйонерки: "термінова допомога..."

Як повідомляв портал Знай.иа, батько Жанни Фріске вберіг онкохвору Заворотнюк від шарлатанів.

Також Знай.иа писав, що Шепелєв показав, як розважається з новою сім'єю: "взагалі нічим зайнятися"