Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, поділилася з багатомільйонною армією шанувальників свіжими фотографіями з вечірки на честь її дня народження.

Так, на опублікованих чорно-білих фотографіях можна побачити знаменитих подруг Полякової, в числі яких фотограф Соня Плакидюк, співачка Даша Астаф'єва і балерина Катерина Кухар.

До речі, на першому фото артистка позує в леопардовій сукні та чоботях на підборах. Полякова присідає в танці, демонструючи стрункі ноги.

"😂😂😂 Це тільки початок)", - написала під знімками "Королева ночі".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Єфросиніна, Плакидюк, Полякова, Астаф'єва, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова показала, в чому секрет її молодості: "З літака просто в клініку".

Нагадаємо, 15-річна донька Полякової забила на уроки і пустилася берега з подружками. Маша не сильно захоплена школою і новими знаннями, мабуть, танці на уроках їй подобаються набагато більше.

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Полякова поділилася відео з вечірки на честь дня народження її зіркової матері. Як відомо, 17 січня Олі Поляковій виповнилося 37 років, які вона відзначила на Мальдівах з сім'єю.

Також портал Знай.uа писав, що донька Олі Полякової відправила українських школярів на канікули: "Завтра всі підуть". Маша поділилася фотографією з зимового Києва, на якій зображена вночі біля будинку з химерами (будинок Городецького).