Відомий український лікар-педіатр Євген Комаровський розповів про те, як людина щоденними маленькими кроками може зменшити ризик розвитку небезпечної хвороби, як рак. Про це він розповів у своєму Instagram.

Він розповів, що люди можуть зменшити ризик розвитку раку, якщо:

  • Перестанемо курити;
  • Будемо регулярно займатися спортом;
  • Максимально скоротимо вживання алкоголю;
  • Не будемо перебувати на сонці в спекотні дні;
  • Почнемо харчуватися правильно.

Шанувальники подякували доктору за важливі рекомендації, проте деякі висловили невдоволення щодо того, що найголовнішим пунктом все ж є екологія.

" а ще б держави всіх країн дбали про екологію, це на мою найголовніший пункт! Без чистого повітря і натуральних продуктів, не напханих лайном всі старання марні", "ще б продукти в магазині продавалися натуральні, щоб максимально правильно харчуватися. Навіть фрукти і овочі і ті на нітратах", "і не забувайте про психосоматику", " відмінні рекомендації 👌 я б ще додала пити чисту воду, побільше антиоксидантів, очищення кишечника, вибачте якщо у Вас запори ризик раку кишечника дуже сильно підвищується. Підтримка печінки-це наш головний захисник" ," на жаль, це не працює. Все набагато складніше. До речі, вже давно помічено, що хворіють люди, які і дотримувалися ЗСЖ", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше ми повідомляли, папа Римський ввів нове свято, Комаровський вніс корективи.

Як повідомляв "Знай.uа", Комаровський назвав 12 головних вітамінів для здоров'я, в яких продуктах їх шукати.

Також "Знай.uа" писав, що Комаровський пояснив, яку небезпеку таїть в собі гаряча вода, ніколи не робіть цього.