Український виконавець, автор пісень, музичний продюсер і актор Олексій Завгородній - Позитив - є учасником групи MOZGI і після десяти років в колективі "Время и Стекло" разом з Олексієм Потапенко виступає ведучим подкасту 2popodcast.

За його життям в соціальній мережі Instagram стежать понад 620 тисяч осіб, з якими він частенько ділиться всілякими фото і відео. Зараз він поділився фрагментом його спільної пісні з Мішель Андраде під назвою"100 000 хвилин". Вона написала спеціально до однойменного серіалу.

Позитив поцікавився, чи сподобався трек його фанатам. "Пісня кайф🤤 Разів двадцять слухала😻 Дякую за чудову роботу❤️", "Твій голос щось з чимось💔", "За 100 000 хвилин🤤 за 100 000 хвилин, він сказав усе поглядом🤤✨", "Я хочу від тебе ліричний альбом 🥺🙏🏼❤️ пісня ахеренная 😘", "Класний трек 🔥🔥"— - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Позитив)
Коментарі, скріншот: Instagram (Позитив)

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

У серіалі розповідається про щасливе подружжя, які після семи прожитих років у шлюбі, успішно поєднуючи кар'єру і особисте життя, потрапляють в нетипову ситуацію — вони змушені провести під замком 69 днів.

Нагадаємо, знову разом? Дорофєєва і Позитив зворушили ніжним відео: "Тебе потрібно берегти"

Як повідомляв "Знай.ua", Позитив проміняв Дорофєєву на лисого чоловіка. Зараз він поділився з шанувальниками несподіваним фото. Його ззаду обійняв Дмитро Гордон.

Знай.ua писав, підопічна Потапа Андраде зухвало вилаялася через " Орла і Решки": "Прапрабабушкинские"