Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала на території Російської Федерації, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram.

За її життям стежать понад 430 тисяч осіб. З ними вона зараз поділилася цілою серією знімків в білосніжному вбранні з кучерями-пружинками і пишними грудьми під білим ліфчиком. Аліна Гросу поцікавилася у фанатів, яка з шести фотографій їм більше сподобалася.

"Жужужу🐝🤪 напишу цей комент за вас😂 #выбирайгросу 1️⃣2️⃣3️⃣4️⃣5️⃣6️⃣ ?) яка фотка більше подобається?) Хотіли б повний ремейк бджілки?)))) 🙈 😅 ", — написала виконавиця у підписі до публікації.

Аліна Гросу, скріншот: Instagram
Аліна Гросу, скріншот: Instagram

"Круті кучеряхи))", "Даааа!!! Жужужу з нетерпінням", "Красуня💞", "😍 😍 😍 😍 Яка красуня", "Ну дуже красива Бджілка❤️❤️❤️", "Дуже хотіли б🔥", "Як у кліпі "Бджілка"🔥", "Всі фото Класні 😍😍😍♥️", "❤❤❤не тямлю в українському ніфіга 😂а фотка подобається 6)", "На шостий дуже схожі на себе в дитинстві ...прям дуже ♪", — написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Гросу)
Коментарі, скріншот: Instagram (Гросу)

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свої найгарячіші вбрання: від милої Школярки до суворої дамочки

Як повідомляв "Знай.ua", Аліна Гросу ошелешила своєю копією: голосиста блондинка з довгим волоссям

Знай.ua писав, Аліна Гросу з 37-річним бойфрендом показали їх Найромантичніші фото: "Малюк"