Відома радянська і російська акторка Аліса Фрейндліх здала негативний тест на коронавірусну інфекцію. Про це повідомила прес-секретар Великого драматичного театру імені Г.А. Товстоногова Анастасія Клобукова.

"Аліса Брунівна пройшла чергове контрольне обстеження, яке показало серйозні поліпшення стану легенів. Тест на коронавірус негативний. Аліса Брунівна поки залишається в лікарні. Лікарі зазначають, що динаміка позитивна, і якщо так буде продовжуватися, то її скоро випишуть. Ми всі дуже цього чекаємо", - заявила Клобукова, передають росЗМІ.

Аліса Фрейндліх – радянська і російська акторка театру і кіно, народна артистка СРСР. Зараз вона грає у Великому драматичному театрі ім. Р. А. Товстоногова. Фрейндліх знають за ролями в радянських фільмах, зокрема "Службовий роман", "Жорстокий романс", "Сталкер" та "Д'артаньян і три мушкетери".

Акторку два рази нагороджували премією "Золота маска" і чотири рази – премією "Ніка". 8 грудня минулого року зірці виповнилося 86 років.

Аліса Фрейндліх, фото ТАСС
Аліса Фрейндліх, фото ТАСС

Нагадаємо, про те, що у Аліси Фрейндліх був виявлений covid-19, стало відомо ще 18 грудня, коли прийшов перший позитивний тест. Але тоді її не стали госпіталізувати. Тим часом стан зірки став погіршуватися, і лише через тиждень було вирішено відвезти її в лікарню.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, засуджений за вбивство продюсер The Beatles Філ Спектор помер від коронавірусу.

Також портал Знай.uа писав, що коронавірус забрав життя "батька" культових трюків Джеймса Бонда. Ремі Жюльєн був постановником автотрюків для шести фільмів бондінани.