Відома українська співачка, колишня учасниця групи " Время и Стекло "і тренер 11 сезону шоу" Голос країни: Перезавантаження " – Надя Дорофєєва зараз виступає під псевдонімом Dorofeeva.

Дівчина майже місяць відпочивала на Балі зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом і був там один інцидент, який дуже засмутив співачку. До них на віллу пробралася змія.

"Вова виходить з білим обличчям і готує: Не заходь туди. Ми викликали людей, які зайшли туди, ловили її, боялися. Вона була невелика. Ми досі не знаємо, нам сказали, що не отруйна. Але коли ті люди кричали, вони якось боялися. Мені здається, що змія була отруйна. А ще вона була в спальні. Я боюся всього, що повзає, літає, мені все це страшно. Я прокидалася в 3, 4, 5 проходила, світло включала. Це було страшно, реально. Але все-таки я себе заспокоїла. Я подумала, ну на Балі, з ким не буває", - розповіла Дорофєєва.

Нагадаємо, 30-річна артистка поділилася на своїй сторінці в соцмережі свіжою фотографією, на якій вона позує з київською реп-групою "U_C". Можливо, скоро українці почують нову пісню Наді спільно з реперами.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На Дорофєєвій білий короткий топ, світлі джинси, рожева панама і милі пухнасті босоніжки теж рожевого кольору. До слова, троє молодих артистів з татуюваннями виглядають дуже брутально і стильно:

"Я навшпиньки, типули на тапочках".

Раніше ми повідомляли, Дорофєєву спіймали в компанії татуйованих хлопців.

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва в одному лише халатику продемонструвала українцям "бунт" на голові.

Також "Знай.uа" писав, що Дорофєєва розстебнула джинси і показала ерогенну зону.