Світлана Лобода, російська співачка українського походження, поділилася зі своїми фанатами і підписниками коротким відео, на якому можна побачити її маленьку донечку, яка пересуває флакони з парфумами.

Схоже, дівчинка сидить у мами на колінах. Світлана знімає її зі спини: ми можемо побачити лише те, що донька вбрана у футболку світлого блакитного кольору у великі кавунові скибки з коротким рукавом. Ще можна оцінити маленький хвостик дівчинки з красивою резинкою. Хоча рук дитини не видно, зрозуміло, що ними вона тягнеться до парфумів на столі.

Світлана запитує: “Куди полізла, попка? Ти що там нюхаєш мої парфуми?” На це запитання дівчинка дає таку відповідь: “Ні, не нюхаю. Дивлюся як вони будуть закриватися”. І це не дивно, адже велика кількість парфумів мають надзвичайно вигадливий дизайн флаконів, їх цікаво порозглядати і дорослим людям.

Скандальна Лобода останнім часом поводить себе спокійно. Її остання презентована пісня - “Молоко” - не обурила громадськість агресивними чи сексуальними образами, а запам'яталася мелодичністю і ліричністю образів.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Лобода запалила вночі з чоловіком і показала це всім: "Я дуже люблю". Співачка поділилася яскравим відео, на якому танцює з другом, грузинським і українським модельєром Бічоллою Тетрадзе.

Як повідомляв портал Знай.uа, заручену Лободу застукали в машині з таємничим незнайомцем.

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода на Мальдівах влаштувала 9-річній доньці дорослу фотосесію без одягу.