7 лютого вийшов новий епізод сліпих прослуховувань шоу “Голос країни”. Цього разу на сцену вийшла онучка президента України Віктора Ющенка, двадцятирічна Доменіка.

Дівчина для виступу обрала класичний образ: біла “офісна” сорочка, чорні штани. Волосся зібране у хвіст, з акцентів - лише моносережка. Перед виступом дівчина розповіла ведучому проєкту Юрію Горбунову про те, що вона вже 7 років мріяла потрапити на цю сцену. Для виступу Домініка взяла вже легендарну пісню гурту “Казка” - “Плакала”.

Вже з перших нот судді зазначали, що чути наскільки хвилюється виконавиця. Як результат, ніхто до неї не повернувся. Під час розмови з суддями Домініка була надзвичайно засмученою. Проте ні скромність образу, ні стримана поведінка не вберегли її від критики глядачів шоу.

Ось що написала одна із глядачок: “А цій чого не вистачає? З їх грошима і можливостями вже б зробили з неї Звязду типу Інста самки, так ні ж, треба повийо прийти, поплакати на жалість натиснути .... Фу блін”.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Своєю ж чергою, Горбунов закликав Домініку позайматися ще і обов'язково прийти наступного року.

Нагадаємо, Родичка президента прийшла підкорювати телебачення.

Як повідомляв портал Знай.uа, у родині Ющенка велике горе, не стало рідної людини: "Хтось відкусив шматочок серця".

Також портал Знай.uа писав, що донька і онука Ющенка вразили неймовірною схожістю: очі президента і губки бантиком.