Тіна Кароль пообіцяла скандал після образ Полякової: "Тільки починається"

Сварка продовжує набирати обертів між головними співачками української сцени. Тіна Кароль відповідає, що вона "сильна" Олі Поляковій. Відповідне сторіз Кароль розмістила на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Тіна Кароль, фото Instagram
Тіна Кароль, фото Instagram

"Холостячка" Мішина здивувала одкровенням з приводу "кексів" з Еллертом: "Не було с*ксу"

Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", продовжує радувати шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 780 тисяч чоловік.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Перерахунок і збільшення пенсій в Україні: кому можуть полегшити життя заслуженим "бонусом"

Для одержувачів пенсійних виплат в Україні з'явилися важливі новини. Громадянам відповіли на питання про те, коли ж буде переглянуто і збільшено розміри пенсій пенсіонерам органів місцевого самоврядування.

Пенсії, скріншот: YouTube
Пенсії, скріншот: YouTube

Українка-заробітчанка копалася в хробаках цілий день, але залишилася без грошей

Екзотичний і непередбачуваний В'єтнам став наступною точкою на карті, куди вирушила команда реаліті "У кого більше?"(Новий канал). Ця країна вважається сучасним центром азіатської фешн-культури, тому ведуча Анастасія Кошман вирішила заробити грошей на виробництві шовку.

Проект "У кого більше", фото: Новий канал
Проект "У кого більше", фото: Новий канал

Полякову покликали на корпоратив, але все пішло не так: "Гонорар не отримає"

Оля Полякова, українська співачка і телеведуча, відсвяткувала свій день народження на відпочинку в колі найближчих членів родини. Проте її друзі прагнули привітати її і відсвяткувати наживо, щоб з танцями і піснями. Тому вони вигадали вечірку-сюрприз.

Оля Полякова, фото Instagram
Оля Полякова, фото Instagram