Президент України Володимир Зеленський розповів про вакцинацію і про те, які результати дав карантин з 8 по 25 січня.

Про це розповів глава держави під час форуму "Україна 30".

Президент переконаний в тому, що жорсткі обмежувальні обмежувальні заходи, які тривали в Україні протягом січня, дали свій хороший результат.

Зеленський зазначив, що ситуацію з поширенням інфекції вдалося утримати під контролем і навіть стабілізувати.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вакцинацію глава держави назвав питанням номер один. На підтвердження цьому в його офіційному акаунті в Instagram з'явилася фотографія з форуму з відповідним підписом.

"Готовий на власному прикладі довести всім людям, що вакцинація важлива, безпечна й потрібна", - сказано в повідомленні.

У зверненні він також розповів, що вважає своїм першочерговим обов'язком переконати людей у тому, що масова вакцинація є практично єдиним шляхом зупинити пандемію, щоб повернутися до звичайного життя.

Раніше ми повідомляли, Зеленський визначив головні факти про вакцинацію, хто не може відмовитися і як вплине на подорожі.

Як повідомляв "Знай.uа", лікарю ввели п'ятикратну дозу вакцини від COVID-19, списавши все на випадковість.

Також "Знай.uа" писав, що Ляшко розкрив великі цифри вакцинації українців, що охоплюють 95%.