Стефка Велева, помічниця знаменитої болгарської провидиці Ванги, вирішила розкрити пророцтво, що говорила їй знаменита ясновидиця.

Провидиця, за словами Стефки, була переконана, що в світі з'являться ліки від невиліковних раніше хвороб. Але в цей же час на вулицях йтиме війна.

"буде багато катастроф, самогубств, психічних розладів — все це через стрес і напруження. Будуть нові хвороби. А що стосується раку, то придумають ліки, в складі якого буде залізо. СНІД почнуть лікувати через якийсь час", - повідала помічниця Ванги.

Стефка Велєва розповідає, що Ванга часто спілкувалася з душами померлих людей і запевняла, що мертві в будинок приходять частіше, коли там хтось хворіє. Ванга стала зв'язком між живими і мертвими, між видимим і невидимим світом.

Ванга, фото: mir24
Ванга, фото: mir24

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше ми повідомляли, північ перетвориться на південь, вчені підтвердили моторошне пророцтво Нострадамуса.

Як повідомляв "Знай.uа", у Ванги розсекретили Пророцтво на 2021, родич ясновидиці про закінчення пандемії.

Також "Знай.uа" писав, що Ванга давала передбачення, що потрібно знати про "Судний день п'яти двійок".