У зоні операції Об'єднаних сил було зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню в понеділок, 8 лютого.

Детальніше про це пише прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

Повідомляється, що станом на 17:00 понеділка, 8 лютого, було зафіксовано два порушення режиму припинення вогню з боку російських окупаційних військ. Перше - в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", неподалік від н.н. Південне. Збройні формування Російської Федерації здійснили обстріл українських позицій з мінометів 120-го калібру.

Друге порушення зафіксували неподалік Водяного, розташованого на Приазов'ї, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Російські окупанти використовували автоматичний станковий гранатомет і стрілецьку зброю.

Воїни / фото: ООС
Воїни / фото: ООС

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На прицільний вогонь ворога українські військові дали адекватну відповідь. Про факти порушення режиму тиші була повідомлена інформація через українську сторону СЦКК представникам ОБСЄ. В результаті обстрілів ніхто з українських воїнів не постраждав.

Крім цього, сьогодні сапери ДСНС провели розмінування майже 2 гектарів території і передали для знищення 33 вибухових пристрої. На даний момент обстановка в районі операції Об'єднаних сил залишається під контролем України.

Пост ООС в Facebook / скріншот
Пост ООС в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що молодий медик покинув роботу в пологовому будинку і пройшов крізь пекло війни: "життя або смерть".

Як повідомляв портал Знай.иа, воїни ЗСУ миттєво виявили позиції окупантів та вогневі точки.

Також Знай.иа писав, що ВСУ відобразили майстерність протитанкових батальйонів.