Популярна українська співачка і актриса Анна Трінчер зважилася на збільшення губ, про що радісно розповіла фанатам.

Українці знають Анну Трінчер завдяки участі в серіалі "Школа", шоу "Голос Країни", "Голос. Діти", а також вона представляла країну на "Дитячому Євробаченні" в 2015 році. Зараз дівчина займається активною блогерською діяльністю і не рідко радує фанатів новими знімками.

Шанувальники Трінчер вже звикли до її, часом, божевільних вчинків, проте вона вміє дивувати їх з кожним разом все більше. Нещодавно дівчина зважилася на першу пластичну операцію – збільшення губ. У своїх історіях Анна показала сам процес проведення процедури, на якій вона шалено переживала, а також реакцію своєї мами і бабусі на зміни.

Анна Трінчер / скріншот з відео
Анна Трінчер / скріншот з відео

Актриса розповіла, що ввела собі зовсім небагато препарату, так що кардинально її губи не піддавалися змінам. Що, втім, і не помітила її мати – вона сказала, що губи майже не змінилися: "Можна було і більше".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

А ось бабуся виконавиці була в шоці від нового образу внучки. Жінка заявила, що погано ставиться до подібних процедур, і природа і так нагородила Трінчер красою.

"Накачала? Як-нібито у тебе граната вибухнула в роті! У тебе тут пальма або мізки? Я цього не люблю, розумієш. Тобі Бог дав красу, ти від Бога красива! Що ти себе спотворюєш?",- заявила бабуся Анни.

Нагадаємо, що зірка "голосу" Трінчер в леопардовому міні розповіла про свою "закоханість".

Як повідомляв портал Знай.иа, Анна Трінчер увірвалася назад на" Голос країни " і сіла в крісло наставника.

Також Знай.иа писав, що співачка Анна Трінчер станцювала з дівчатами в латексі на очах у всіх.