Відома українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка живе і будує кар'єру в Російській Федерації, показала кумедний відеоролик за участю співачки Клави Коки.

Відповідне відео ведуча опублікувала на своїй сторінці в TikTok.

Багато хто знає Регіну Тодоренко як ведучу тревел-шоу "Орел і Решка" і завзяту мандрівницю. Однак, з роками дівчина почала відходити від довгострокових відряджень, віддавши перевагу домашньому осередку. Зараз телеведуча одружена з виконавцем Владом Топаловим і виховує 2-річного сина Михайла.

Але, незважаючи на велику кількість роботи і домашніх справ, Регіна Тодоренко не забуває радувати шанувальників свіжим контентом. У соціальній мережі TikTok дівчина опублікувала новий кумедний відеоролик за участю російської співачки Клави Коки.

На відео Тодоренко підходить до коки, забирає у неї духи, бризкається і йде, забравши "скарб" з собою.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Дуже смачні парфуми, але не знаю, де купити. А ти знаєш, де купити - ось і купиш нові", - проспівала Регіна на відео.

Шанувальникам Регіни дуже сподобалося жартівливе відео, про що вони написали в коментарях. Деякі також відзначили, що Тодоренко помітно схудла:

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко поділилася зворушливими фото з маленьким сином.

Як повідомляв портал Знай.иа, Регіна Тодоренко розповіла шанувальникам про недавній відпочинок на Балі.

Також Знай.иа писав, що Регіна Тодоренко поділилася відео, на якому з'явилася тільки що вийшовши з душу.