Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк), яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Цього разу знаменитість опублікувала в соцмережі фотографії зі свого тренування в спорзалі, а також поділилася секретами стрункого тіла.

"Мої улюблені, сьогодні розповім вам про свої базові ритуали для підтримки тіла в хорошій формі. Щоранку я починаю з простого тренування:

1. Обов'язкова розминка, щоб налаштувати м'язи на "робочий лад". Починаємо з голови, потім включаємо плечі, потім – руки і стегна.
2. Присідання для пружних сідниць: 3 підходи по 20 разів.
3. Прес – 40-50 разів.
4. Стрибок. Ноги на ширині плечей, в процесі вистрибування руки піднімаються вгору.
5. Віджимання від підлоги – 20 разів.

Ані Лорак, фото з Instargram
Ані Лорак, фото з Instargram

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Якщо у вас зовсім немає на це часу, не забувайте про планку, це займе 3-5 хвилин на день. 60 секунд в одному положенні, міняємо руки і переходимо в інше положення, також можна стояти на 1 руці.

Після тренування – контрастний душ. Починаємо з теплої води (не гарячої), і плавно міняємо на холодну, щоб по всьому тілу пробігло легке тремтіння. Судини отримають сплеск, це покращує кровообіг та тонус організму", - написала Ані Лорак.

Нагадаємо, раніше Ані Лорак похвалилася шикарним палацом у Москві.

Як повідомляв портал Знай.uа, архіви Ані Лорак з 2008 року підкорили мережу: крихітні сукні та Євробачення.

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак поскаржилася на холод і мінусову температуру повітря в Москві.