Володимир Дантес зізнався, що для нього є найкращим наркотиком у житті, від якого у нього "супер ейфорія".

Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес любить радувати багатотисячну аудиторію в своєму Instagram новими кадрами зі свого життя та цікавими історіями.

Цього разу музикант зізнався, що для нього сцена є справжнім наркотиком. Дантес розповів про вир емоцій, які охоплюють людину на сцені - від страху перед тим, що твою роботу не сприймуть, до неймовірної ейфорії.

При цьому він використовує терміни, які описують психічний стан людини: бед-тріп - негативні, потенційно небезпечні для психіки переживання, та ейфорія - піднесений настрій, який є клінічним симптомом деяких психічних розладів.

Володимир використав ці терміни, щоб підкреслити, що стан, який переживає людина на сцені, подібний до наркотичного сп'яніння.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки
Показати ще

Дантес порадив всім спробувати цей "наркотик" під назвою "сцена".

"Тільки коли ти стоїш вище інших, на тебе дивляться і чекають... чекають коли ти викличеш емоцію. І тут починається найцікавіше. Може бути "бед-тріп" - все що ти робиш піде в тишу. А може бути супер ейфорія і дофаміновий вибух - тобі будуть аплодувати. Раджу всім спробувати", - написав музикант.

Володимир Дантес, фото Instagram
Володимир Дантес, фото Instagram

Нагадаємо, Дантес розповів кумедну історію про своє ім'я

Як повідомляв портал Знай.ua, Дантес розповів про відпочинок на острові Балі

Також Знай.ua писав, Надя Дорофєєва з'явилася з київськими реперами