Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес любить радувати багатотисячну аудиторію новими фото і відео в своєму Instagram.

Цього разу Володимир розмістив на своїй сторінці в соцмережі нову фотографію, зроблену на студії звукозапису. У кадрі артист лежить на помаранчевому пуфі та п'є каву з чажки з логотипом Starbucks. Також зірка розповів, що означає його хештег #callmevladimir.

"Під час всіх моїх подорожей (був у 75 країнах) завжди першим ділом йшов в Старбакс і купував каву+круасан з шоколадом. Коли тобі роблять там каву, завжди запитують ім'я, щоб написати на чашці. Виявилося, що моє ім'я супер складне для іноземців. Вова - вони взагалі не розуміють. Смішно в Італії було, тому що моє ім'я співзвучне для них зі словом Uovo - яйце. В Америці писали - Bloodimir, в Азії взагалі - Ladimier. Коротше, писали як хотіли і чули))) і я придумав хештег - #callmevladimir. Багато цих фото було в сторіз, тому важко все відновити( мене це, як і працівників, дико веселило))) До речі, чашки, гроші, магніти і зубні щітки я привозив в якості сувенірів, а ви що привозите?" - написав Дантес.

Раніше ми писали про те, що Володимир Дантес показав, як майстер робить йому нове татуювання на грудях. Під час сеансу вони вирішили подивитися фільм "Хороший художник, мертвий художник".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пікантний ролик з Вовою Дантесом: "Перегляд жаркого влогу".

Як повідомляв портал Знай.uа, заміжня Дорофєєва оголила найпікантніші частини тіла. Так, співачка вирішила відмовитися від спортивного одягу і стала жіночною.

Також портал Знай.uа писав, що чоловік Дорофєєвої Володимир Дантес розповів, що почому на казковому Балі: "Ціни впали на 60-70%".