Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес любить радувати багатотисячну аудиторію новими фото і відео в своєму Instagram.

Цього разу Володимир розмістив у своїх Insta Stories свіже відео, на якому можна побачити, як він грає з собакою на прізвисько Мерлін в гостях у своєї матері.

До речі, в кадрі зірка пожартував, що з французьким бульдогом щось не те. Дантес вирішив висловитися з цього приводу: "У маминої собаки очі червоні... Чогось мама не домовляє".

"Привітики. Зараз тебе хтось вб'є за те, що ти на стіл стаєш... А чого у тебе очі червоні? Ти шо накурений, Мерлін?" - жартівливо сказав на відео артист.

собака Мерлін, скріншот Insta Stories Володимир Дантес

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

собака Мерлін, скріншот Insta Stories Володимир Дантес

Раніше ми писали про те, що Володимир Дантес показав, як майстер робить йому нове татуювання на грудях. Під час сеансу вони вирішили подивитися фільм "Хороший художник, мертвий художник".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пікантний ролик з Вовою Дантесом: "Перегляд гарячого влогу".

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Дантес змусив Дорофєєву приїхати до свекрухи, Надю підриває: "Мати заборонила мені".

Також портал Знай.uа писав, що чоловік Дорофєєвої Володимир Дантес розповів, що почому на казковому Балі: "Ціни впали на 60-70%".