Модель плюс сайз Міла Кузнєцова - володарка рекордних для України натуральних грудей 15-го розміру. Народна улюблениця регулярно відвідує тренажерний зал, щоб підтримувати свої пишні форми в тонусі.

За її життям стежать понад 670 тисяч осіб, з якими вона продовжує ділитися кількома фотографіями, демонструючи свій рекордний бюст. Зараз вона виклала два знімки, анонсуючи свою появу в ефірі на одному з українських радіо.

"1 or 2? 🌶 Одна голова добре, а 5 краще))😜 нереальний радіоефір на @perecfm_radio 🌶 море жартів і позитиву від найвеселіших ведучих країни🌶", — заявила Міла Кузнєцова в підписі до публікації, де вона постала з великим декольте і не менш величезними грудьми, біля яких з двох сторін сфотографувалися ведучі.

Міла Кузнєцова, скріншот: Instagram
Міла Кузнєцова, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"До чого ж хлопцям пощастило!", "Одного бери, удвох вони тобі спокою не дадуть", "Привіт! А якщо не секрет ти це де і що за таблиця у тебе за спиною?", "Бідна їй не важко з ними😮", " Ну які ви Класні і позитивні 👏 дуже красиві фото😍", "Дві фоточки шикарні ❤️ просто кращі😍", "Перше фото таке позитивне ❤️🔥 я без розуму від тебе ❤️", — написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Кузнєцова)
Коментарі, скріншот: Instagram (Кузнєцова)

Нагадаємо, Міла Кузнєцова з 15-м розміром дала лайфхак

Як повідомляв "Знай.ua", Мила Кузнєцова зігріла українців своїм 15-м розміром: "На душі літо"

Знай.ua писав, Мила Кузнєцова з 15-м розміром вирішила присвятити себе боксу