Іван Редкач – висхідна зірка світового боксу. Колись українець був вельми успішний на аматорському рівні. Редкач навіть встиг домогтися великого успіху, ставши чемпіоном USBA в легкій вазі (до 61.2 кг) в 2014-му році.

Боксер також відомий своїми скандальними висловлюваннями, а за його сторінкою в соціальній мережі в Instagram стежать десятки тисяч людей.

Нещодавно Редкач опублікував цікаву фотографію в соцмережі, на якій він зображений з відомим американським промоутером Робертом "Боб" Арумом.

У руках вони тримають знімок, на якому можна побачити абсолютного чемпіона світу в легкій вазі Теофімо Лопеса, який переміг Василя Ломаченка в жовтні минулого року, а також колишнього адвоката Олександра Усика Миколу Ковальчука.

Варто зазначити, що 11 лютого Ковальчук виставив ролик з Лопесом, на якому він сказав фразу українською мовою. Саме її вирішив повторити Редкач.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Good Morning Boxing world 🌍 - Слава Україні", - написав боксер.

Іван Редкач і Боб Арум, фото з Instagram

Нагадаємо, Василь Ломаченко з Олександром Усиком спародіювали "Бригаду": "Васю, шкарпетки топ!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Іван Редкач показав, від чого відмовився заради спорту: "Всі цілуються, я тренуюся".

Також портал Знай.uа писав, що Василь Ломаченко після програшу Теофімо Лопесу заявив про готовність битися з Девіном Хейні: "Ми на різних платформах, але я не проти".