Никитюк вирішила хильнути по чарці в будній день і показала свого вареника

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Леся Нікітюк, фото з Instagram
Леся Нікітюк, фото з Instagram

Ані Лорак відкинула міні-сукні та вразила скромністю, діву не впізнати

Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк), яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ані Лорак, скріншот з відео
Ані Лорак, скріншот з відео

Зеленський зробив серйозну заяву після візиту на передову в зону ООС

Україна дотримується всіх домовленостей, спрямованих на встановлення миру, але виконання "Мінських домовленостей" має здійснюватись за чітким графіком. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський на брифінгу під час робочої поїздки на Донеччину.

Зеленський під час робочої поїздки на Донбас, фото: president.gov.ua
Зеленський під час робочої поїздки на Донбас, фото: president.gov.ua

З вікна квартири заслуженої артистки випав чоловік

Вчора ввечері 28-річний син заслуженої артистки Російської Федерації Тетяни Яковенко Володимир запросив до себе в гості, в московську квартиру на Новий Арбат друзів. Згодом з її вікна випав чоловік.

Фернандо Алонсо збила машина: чемпіон "Формули-1" терміново госпіталізований

За місяць до старту передсезонних тестів "Формули-1" в Бахрейні прийшли погані новини зі Швейцарії. Дворазовий чемпіон світу і новачок "Альпін" Фернандо Алонсо госпіталізований після дорожньо-транспортної пригоди.

Фернандо Алонсо, фото Getty images
Фернандо Алонсо, фото Getty images

Покрищук відповіла чоловікам на звинувачення в меркантильності: "Жадібний пі*ор"

Перероблена "пацанка" Анастасія Покрищук відповіла на запитання про чоловіків, які звинувачують жінок у меркантильності. Цього разу мов йшла про чоловіків, які "починають гнати за меркантильність".

Анастасія Покрищук, скрін з відео
Анастасія Покрищук, скрін з відео