Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк), яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Цього разу знаменитість опублікувала в соцмережі затишні фотографії, зроблені у неї вдома. Так, в кадрі Кароліна позує на дивані в об'ємному светрі блакитного кольору та шкіряних брюках. У підписі до фото Лорак поцікавилася у фанатів, який у них зараз настрій.

"Який у вас настрій: 1 або 2? ✨" - підписала знімки артистка.

Ані Лорак, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Насолоджуємося останніми днями атмосферної зими 🙈 А у вас як настрій?? ❤️", "З нетерпінням чекаємо зустрічі на концертах у березні 🙏 Дуже скучили! Будемо підривати зали 🔥❤️", "Після вашої публікації 1 😍😍😍😍", "Які теплі, затишні знімки 😍😍", "Найнеймовірніша, найчарівніша ⚜️✨", "Ваші очі сяють! Ви дуже красива, Кароліно 😍😍😍", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що Ані Лорак розкрила секрет своїх пружних сідниць. Зірка розповіла про свої ритуали для підтримки тіла в хорошій формі.

Нагадаємо, раніше Ані Лорак похвалилася шикарним палацом у Москві.

Як повідомляв портал Знай.uа, архіви Ані Лорак з 2008 року підкорили мережу: крихітні сукні та Євробачення.

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак поскаржилася на холод і мінусову температуру повітря в Москві.