Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Так, нещодавно телеведуча шоу "Хто зверху" і "Le маршрутка" вирішила після ретріту відправитися в рідний Хмельницький, щоб відвідати родичів. Там її зустріли дуже радісно – попарили в японській лазні, а потім відразу занурили в крижану купіль. Своїми емоціями Леся поділилася в Insta Stories.

"Японські чани називаються офуро. Спочатку ви занурюєтеся в чан з водою 45 градусів і там вмираєте. Потім вас дістають і кидають у холодний чан, він такий холодний, як смерть – 11 градусів. Там ви ще раз вмираєте, потім вас дістають, у вас паморочиться голова і ви оживаєте. Коротше, анти-стрес, бомба. Я ледь вижила!" - сказала на відео Нікітюк.

Потім батько Лесі приготував їй на вечерю вареники з вишнею. Також до столу він налив алкоголь у чарки.

"Папа, ну зачем ти це робиш? Я тільки на дієту села! Я тільки з ретріта, я з японської лазні повернулася... Ну на здоров'я, звичайно... Ось вам і ретріт" - відреагувала телезірка.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Леся Нікітюк, скріншот з Insta Stories

батько Лесі Нікітюк, скріншот з Insta Stories

вечеря Лесі Нікітюк, скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, "Холостячка" Леся Нікітюк стала богинею в руках чоловіка: "Вау".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк зважилася на радикальні заходи: "Бинти щойно зняли".

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк пояснила, чому відмовилася від "Холостячки": "Білосніжку і сім гномів всі бачили".