Дівчина півфіналіста "Холостячки" Андрія Рибака Аліна Смирнова порадувала шанувальників новим знімком і розповіла про любов до себе.

Відповідне фото з'явилося на її сторінці в Instagram.

Відомо, що скандальний учасник "Холостячки" Андрій Рибак після проекту повернувся до своєї коханої Аліни Смирнової, про яку розповів Ксенії Мішиної ще протягом шоу. На даний момент пара вже не приховує своїх відносин і щосили хвалиться спільними фото перед шанувальниками.

На тлі миттєвої популярності після шоу, Аліна Смирнова стала ще більше проявляти активність в соціальних мережах і радувати шанувальників свіжим контентом. На цей раз блогерка опублікувала ніжний знімок, на якому постала в закритому топі на широких бретелях і лосинах кольору манго.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Під знімком дівчина розповіла шанувальникам про те, що необхідно любити себе і ні в якому разі не плутати це поняття з егоїзмом. Аліна попросила фанатів відмовитися від нав'язаних стереотипів, закликала кинути нелюбиму роботу і врешті-решт прийняти себе таким, який є.

"Щаслива людина живе своє життя і йому абсолютно немає діла, до тих, хто на думку інших живе "неправильно". Не витрачайте час на пошуки винних. Щастя, воно всередині. Любіть, цінуйте себе і своїх близьких. 💗", - написала Смирнова.

Нагадаємо, що екс-фаворит Мішиної Рибак чесно розповів про стосунки з Аліною.

Як повідомляв портал Знай.иа, Кошовий у Еллерта і рибалки в гостях поділився своїм болем.

Також Знай.иа писав, що "ідеальні чоловіки" Еллерт, Тригубенко, Добринін та інші постануть перед українками з несподіваного боку.