Про те, що принц Гаррі та його Дружина Меган Маркл чекають другу дитину стало відомо у неділю, 14 лютого - у день Святого Валентина. Як виявилося, у цей же день 37 років тому про свою другу вагітність повідомила й принцеса Діана.

Герцоги Сассекські Гаррі і Меган про радісну новину сповістили на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Це повідомлення з'явилося рівно через 37 років після того, як на перших сторінках світових ЗМІ оголосили, що принцеса Діана в очікуванні принца Гаррі. Про це нагадує DailyMail.

Принц Гаррі і Меган Маркл, instagram.com/dukeandduchessofsussexdaily
Принц Гаррі і Меган Маркл, instagram.com/dukeandduchessofsussexdaily

Принцеса Діана оголосила про вагітність з Гаррі 13 лютого 1984 року, щоб дозволити світовим ЗМІ підготувати обкладинки газет на наступний день.

Водночас Гаррі та Меган представили своє оголошення чорно-білим зображенням пари. Принц ніжно поклав руку на голову Меган, яка лежить у нього на колінах під деревом.

Популярні новини зараз
Зима, якої ми не чекали: антициклон приготував шокуючі сюрпризи Бази НЛО вже є на Землі: відомий адвокат розкрив їхнє місцезнаходження Дівчинку відвезли до лікарні з власного похорону: родичі прийшли попрощатися, а вона стиснула їхні руки Українців змусять забути про готівку: дорогі покупки тепер тільки по карті
Показати ще

Варто зауважити, що ця новина з'явилася через кілька місяців після того, як Меган розповіла, що втратила другу дитину через викидень.

Принцеса Діана, фото: dailymail.co.uk
Принцеса Діана, фото: dailymail.co.uk

У Букінгемському палаці повідомили, що королева Великої Британії Єлизавета II "зачарована" новиною про очікування другої дитини принцом Гаррі та Меган Маркл.

Нагадаємо, у січні 2020 го принц Гаррі та Меган Маркл оголосили, що відмовляються від обов'язків членів королівської сім'ї, а у квітні того ж року вони перебралися жити в США.

Нагадаємо, Меган Маркл вагітна – офіційно. Відома голлівудська актриса і дружина британського принца Гаррі Меган Маркл знову вагітна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Єлизавета ІІ вдев'яте стала прабабусею: принцеса народила хлопчика. Принцеса Євгенія народила чоловікові первістка, а королеві ще одного правнука

Також "Знай.ua" писав, що британський палац викреслив ім'я Меган Маркл з сертифіката про народження її сина. Ім'я Меган Маркл прибрали зі свідоцтва про народження її власної дитини