15-річна донька популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч підписників.

Так, нещодавно юна модель і блогерка розмістила в своїх Insta Stories ролик з однією з київських клінік краси, куди її привела Полякова. Очевидно, що дівчинка намагається стежити за зовнішнім виглядом і не відставати від зіркової мами.

У клініці Маші зробили процедуру з ультразвуковим фонофрезом, який "покращує проникнення всіх компонентів масок, сироваток, і робить масаж на клітинному рівні". Про це на відео розповіла косметолог, яка проводила процедуру.

Маша Полякова, скріншот з Insta Stories

Маша Полякова, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше ми писали про те, що 15-річну доньку Полякової звинувачують у шахрайстві: "Класно вона на гроші кидає".

Маша похвалилася своїм рок-гуртом "Шви". Відомо, що колектив вперше оголосив про себе на початку цього року, і в ньому донька Полякової є вокалісткою.

Нагадаємо, Оля Полякова перетворила 15-річну доньку на свою копію: "Явно перебір".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова відвела 15-річну доньку на процедури для дорослих. Маша намагається брати приклад зі своєї зіркової мами і вже в такому молодому віці займається своїм зовнішнім виглядом.

Також портал Знай.uа писав, що 15-річна донька Полякової показала ноги від вух: дуже схожі з мамою.