Відомий український кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився у своєму Instagram новою публікацією, в якій розповів багатотисячній аудиторії оригінальний метод розвитку уяви. Виявляється зірка не проти пожартувати по-чорному.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися"Синку, не гризи нігті. На ногах у діда. І взагалі відійди від труни. Зараз буде про чорний гумор. Коли я почав розвивати уяву, то мені стало легше жартувати на всі теми світу. Жорстко і по-чорному. Це просто свобода мислення. Ти вчишся знімати рамки та моделювати будь-які обставини без емоційного підкріплення.
Важливо розуміти, що жарти – це не пряме відображення реальності, і їх не треба сприймати буквально. Це метафоричне мислення. Чорний гумор вибудовує систему креативного аналізу ситуації. І потім ця система автоматично починає застосовуватися у інших категоріях розумового процесу.
Тобто, якщо навчитися відкидати шори в гуморі, то потім буде виходити мислити творчо в робочих задачах. Я це роблю, щоб ставитися легше до життя, і тому мене одного дня зіб‘є олень. Цьом", - написав Клопотенко.
Нагадаємо, Євген Клопотенко показав, як по-швидкому зняти стрес.
Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Клопотенко створив "бутербродну камасутру", це потрібно спробувати: "Суцільний с*кс".
Також портал Знай.uа писав, що Євген Клопотенко поділився рецептом ніжної річкової форелі, запеченої в духовці.