Відомий український кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився у своєму Instagram новою публікацією, в якій розповів багатотисячній аудиторії оригінальний метод розвитку уяви. Виявляється зірка не проти пожартувати по-чорному.

"Синку, не гризи нігті. На ногах у діда. І взагалі відійди від труни. Зараз буде про чорний гумор. Коли я почав розвивати уяву, то мені стало легше жартувати на всі теми світу. Жорстко і по-чорному. Це просто свобода мислення. Ти вчишся знімати рамки та моделювати будь-які обставини без емоційного підкріплення.

Важливо розуміти, що жарти – це не пряме відображення реальності, і їх не треба сприймати буквально. Це метафоричне мислення. Чорний гумор вибудовує систему креативного аналізу ситуації. І потім ця система автоматично починає застосовуватися у інших категоріях розумового процесу.

Тобто, якщо навчитися відкидати шори в гуморі, то потім буде виходити мислити творчо в робочих задачах. Я це роблю, щоб ставитися легше до життя, і тому мене одного дня зіб‘є олень. Цьом", - написав Клопотенко.

Популярні новини зараз
Притула хоче запрягти ухилянтів: "Хе**чити по 16 годин на день" ТЦК може відібрати важливий документ – українців попередили про чергову пастку Українцям дадуть гроші на генератори та сонячні панелі — як забезпечити свою оселю електрикою і не залежати від графіків Світло буде цілий день: в "Укренерго" порадували українців
Показати ще

Нагадаємо, Євген Клопотенко показав, як по-швидкому зняти стрес.

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Клопотенко створив "бутербродну камасутру", це потрібно спробувати: "Суцільний с*кс".

Також портал Знай.uа писав, що Євген Клопотенко поділився рецептом ніжної річкової форелі, запеченої в духовці.