Нардеп вразила черговим вбранням

Що не день, то новий образ Юлії Тимошенко. Саме такий тренд лідер партії "Батьківщина" задала з моменту відкриття П'ятої сесії Верховної Ради дев'ятого скликання. Сьогодні політик завітала до сесійної зали у білосніжному вбранні – класичному піджаку, гольфі зі сріблястими паєтками і сережками в тон. Тільки от предмет розмови видався не таким "білим". Мова йшла про зрив важливої тарифної наради.

Юлія Тимошенко - скріншот
Юлія Тимошенко - скріншот

1 день присвятять вирішенню тарифних проблем

Пленарне засідання розпочалося із повідомлення про "прогул" лідерів 2 фракцій – "Слуги Народу" і "Європейської солідарності". Повідомила про це лідер партії "Батьківщина".

"В 9.15 сьогодні всі зібралися на нараду, щоб проговорити, як знайти вихід з ситуації з тарифами. Не прийшло 2 лідера фракцій – від "Слуги Народу" і "Європейської солідарності". Вас не цікавить це питання чи у вас немає настрою його розглядати, чи часу немає? В підсумку сьогодні нарада була зірвана", - повідомила з трибуни Юлія Тимошенко.

Юлія Тимошенко - скріншот
Юлія Тимошенко - скріншот

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обговорювання питання тарифів на чолі з керівництвом Верховної Ради пройшло за відсутності представників цих 2 фракцій.

"На Погоджувальній Раді на наступному сесійному тижні ми будемо просити поставити на голосування питання про включення всіх Законопроектів, які стосуються тарифного питання. Для того, щоб визначити, який день ми присвячуємо виключно тарифам", - повідомила про висновки щодо обговорених наступних кроків Юлія Тимошенко.

Якщо ж за виділення такого дня не буде проголосовано, як зазначила політик, розпочнеться збір 150 підписів народних депутатів щодо проведення позачергового "тарифне" засідання в четвер наступного сесійного тижня.

Дмитро Разумков, Верховна Рада - фото rada.gov.ua
Дмитро Разумков, Верховна Рада - фото rada.gov.ua

Тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.

Також Знай.ua писав про нові космічні штрафи для водіїв – список заборон і повноважень копів.