У Дзержинську, РФ місцеві жителі собак з рожевим забарвленням вовни. Раніше там бігали пси з блакитною шерстю.

Собак з незвичайним забарвленням помітили в промисловій зоні на вулиці Зеленій. Так на фото можна помітити, що їх шерсть має рожевий відтінок.

Тварин з блакитною шерстю, яких помічали на території підприємства раніше, оглянули ветеринари. Вони прийшли до висновку, що собаки почуваються добре.

На даний момент невідомо, якою речовиною забарвлена їх шерсть. Зразки відправили на токсилогічну експертизу.

Собака з рожевою шерстю, фото: Соцмережі
Собака з рожевою шерстю, фото: Соцмережі

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Повідомляється, що зграя живе на території покинутого підприємства "Дзержинське оргскло", а там в декількох корпусах залишилися хімічні реактиви, зокрема мідний купорос, який міг стати причиною незвичайного перетворення бродячих собак.

Собака з рожевою шерстю, фото: Соцмережі
Собака з рожевою шерстю, фото: Соцмережі

Виляючи хвостами, вони були дуже доброзичливі до людей. Щонайменше було нараховано сім синіх собак на території місцевого заводу "оргскло". Про це повідомляє місцевий житель Олексій Алексєєв на своїй сторінці в соціальній мережі.

Зараз ще невідомо, що стало причиною подібного. На самому заводі зберігають мовчання, тоді як місцеві жителі припускають, що це може бути якийсь барвник.

Раніше ми повідомляли, зграю синіх собак помітили поруч з хімічним заводом-невідома речовина.

Як повідомляв "Знай.uа", на Львівщині хлопець врятував пса, якого втопили у крижаній річці, мішок на голову.

Також "Знай.uа" писав, що у звичайному парку знайшли білок з унікальним забарвленням.