Відомий український кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився у своєму Instagram новою публікацією, в якій дав багатотисячній аудиторії оригінальний рецепт австрійського шоколадного захера.

"Айн, цвай, драй, шоколадне божевілля починай. Шоколад (100 г) розтоплюємо своєю пристрастю. Беремо 3 білки та збиваємо з цукром (65 г) до густої, як ваша любов, піни. Вершкове масло (75 г) розтираємо з цукровою пудрою (60 г + пакетик ванільного цукру), додаємо 3 жовтки, змішуємо, вливаємо розтоплений шоколад, знов змішуємо, насипаємо борошно (65 г), знов змішуємо, додаємо збиті білки і вгадайте що? Правильно, знов змішуємо, але цього разу повільно та ніжно. Виливаємо те все у форму, змащену маслом, та печемо при температурі 180 градусів. Варимо вишні (200 г) з цукром (130 г), це замість абрикосового варення, щоб було соковитіше. І щоб добити свої шоколадні фантазії – фігачимо ще глазур (70 мл води + 100 г шоколаду + 100 г цукру).

Дістаємо з духовки основу, розрізаємо, змащуємо вишневим варенням та заливаємо глазур‘ю. Посипаємо дрібкою рожевого перцю. Він створить відчуття, ніби у вашому роті грає віденський симфонічний оркестр. Дастіш фантастіш. Цьом", - написав Клопотенко.

Нагадаємо, Євген Клопотенко показав, як по-швидкому зняти стрес.

Популярні новини зараз
Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК Не чекайте – гроші не дадуть: у червні частина українців залишиться без соціальних виплат ПриватБанк виплатить 5000 гривень: як отримати гроші на картку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Клопотенко здивував історією про ноги покійного діда: "Відійди від труни".

Також портал Знай.uа писав, що Євген Клопотенко поділився рецептом ніжної річкової форелі, запеченої в духовці.