Відома українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і працює в Росії, часто радує шанувальників яскравими кадрами свого життя.

В Instagram за її насиченим і цікавим творчим, професійним та особистим життям стежать 6 мільйонів чоловік. Однак іноді вона любить у себе в акаунті подуріти і поруч з особистими Stories, де показує свій день.

Цього разу вона опублікувала кумедний ролик, як під її пісню" новий Рим " катаються на лижах на ковзанці. Однак особливість полягає трохи в іншому.

Люди катаються в халатах, рушниках на голові і з чашкою в руках. Те їсть одягнені в класичний ранковий наряд, коли людина після душу вийшов з мокрою головою, надягає халат і заварює собі чашку ароматної кави.

Однак замість сніданку і спокійного пробудження вирішує покататися в такому вигляді на лижах. Дівчина розсікає рано вранці в Буковелі, коли сонце ще не зійшло, ближче до ночі, по ковзанці. Такий перформанс під свою пісню настільки сподобався Лободі, що вона опублікувала його в Stories Instagram собі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Світлана Лобода, фото: Instagram Stories
Світлана Лобода, фото: Instagram Stories

Крім того, зараз Лобода в РФ є тренером у програмі "Голос. Діти " і показала, як за кадром готуються до нових випусків і роблять так, щоб шоу було цікавим глядачам.

На студії звукозапису колеги Лободи о пів на другу ночі без сну і втомилися записують нові мелодії, які звучатимуть у випусках.

Раніше ми повідомляли, Лобода поділилася таємними бажаннями.

Як повідомляв "Знай.иа", Лобода послала сигнал " SOS " і показала кицьку.

Також "Знай.иа" писав, що Лобода занадто високо задерла мереживну сукню і засвітила зайве.