Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардашьян офіційно подала документи на розлучення з кандидатом у президенти США, репером Каньє Вестом після 6 років шлюбу. Про це повідомляє видання Page Six.

Згідно з інформацією, документи були подані до суду її адвокатом Лорою Вассер. При цьому точна дата слухання по шлюборозлучному процесу ще невідома.

За даними TMZ, зірка реаліті-шоу збирається домагатися спільної юридичної та фізичної опіки над їх чотирма дітьми Нортом, Сентом, Чикаго і Псаломом.

Кім Кардашьян і Каньє Вест, фото з Instagram
Кім Кардашьян і Каньє Вест, фото з Instagram

Відомо, що проблеми в знаменитій родині почалися ще два роки тому. У липні минулого року в соцмережі Twitter Каньє Вест писав, що хоче розлучитися з коханою, проте потім він видалив публікацію.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Більш того, нещодавно Кардашьян разом з сестрами покинула сімейний маєток у Калабасасі, щоб Вест зміг забрати необхідні йому речі.

Варто зазначити, що весілля Кім Кардашьян та Каньє Веста відбулася в травні 2014 року в Італії.

Раніше ми писали про те, що Каньє Вест потайки викрав найцінніше з дому Кім Кардашьян.

Нагадаємо, Кортні Кардашьян почала зустрічатися з 45-річним барабанщиком рок-гурту Blink-182 Тревісом Баркером.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кім Кардашьян представила свою колекцію нижньої білизни Skims. У гарячій фотосесії взяли участь її сестри Кендалл і Кайлі Дженнер.

Також портал Знай.uа писав, що Кім Кардашьян довела, що в 40 жінка на піку привабливості.