Часом нам хочеться покуштувати якої-небудь класичної випічки, але з часткою авторства. Спеціально для таких випадків ми підібрали рецепт традиційних рогаликів, виконаних з сирного тіста.

Інгредієнт:

  • Сир 5% - 180 г.;
  • Рисове або пшеничне борошно - 220 г.;
  • Рослинна олія - 1 ст. л.;
  • Курячі яйця-2 шт. + жовток для змазування;
  • Розпушувач-0,5 ч. л.;
  • Ванілін-щіпка;
  • Підсолоджувач - за смаком;

Для начинки можна використовувати домашній джем, заморожені ягоди, шоколад, варення, згущене молоко, сир, фрукти і т. д.

Приготування:

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Для приготування тіста змішуємо сир, яйця, масло і підсолоджувач. Все це ретельно перемішуємо. Потім насипаємо борошно, розпушувач і ванілін, що також ретельно вимішуємо до однорідної маси.

Важливо! Тісто має вийде еластичним і не липнути до рук.

Розкачуємо тісто в коло, товщиною близько 0,5 мм. розрізаємо його на трикутники і на широкий край викладаємо начинку. Загортаємо наші рогалики.

Випікаємо солодощі приблизно 20 хвилин в заздалегідь розігрітій духовці на 180 градусів. Рогалики можна відразу змастити яйцем, щоб вийшла золотиста скоринка.

Готово! ПП-рогалики з сиру стануть відмінним перекусом для всієї родини.

Нагадавши, що робити з бананами, які починають чорніти: від рецепта навіть "МастерШеф" Ектор буде в захваті

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Клопотенко заморочився над індійськими хлібцями наан:"зараз навчу вас".

Також Знай.uа писав, гречка по-польськи: незвичайний спосіб приготування корисної крупи.