Нещодавно в мережі з'явилося незвичайне відео зустрічі туристів і тигра. Чоловіки зустріли тварину абсолютно випадково просто на дорозі, де їздять автомобілі.

Хижак явно не очікував "гостей" і був у подиві, проте відійшовши від машини подалі, все ж дав зняти себе на відео.

"Вгодованого тигра, що переходив дорогу, зустріли автомобілісти в Хабаровському краї. Люди в машині в захваті, а тигр, судячи з погляду, в легкому подиві від зайвої уваги. Але зняти на відео себе все-таки дозволив", - йдеться в публікації центру "Амурський тигр" в Instagram.

Користувачі соцмережі яскраво відреагували на появу тигра-пухляша.

"В міру вгодований чоловік у самому розквіті своїх років)))", "Малюк ще 😍", "Росія, у нас не ведмеді по вулицях ходять, а тигри 😂", "Від'ївся на дикому салі 😂", "Він йшов від своєї бабусі", - зазначили коментатори.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, на японському острові Хоккайдо помітили оленя, у якого в рогах намертво застрягла голова мертвого оленя. У мережі опублікували відео з цією твариною. Тому фотошоп на фото точно можна виключити.

Як повідомляв портал Знай.uа, для прикордонників службові собаки є надійними напарниками і справжніми відданими друзями. Саме такою вірною супутницею для прикордонника Валентина Дишлюка стала службова собака породи малінуа (бельгійська вівчарка) на прізвисько Рея.

Також портал Знай.uа писав, що у російському Дзержинську місцеві жителі помітили собак з рожевим забарвленням хутра. Раніше там бігали пси з блакитною шерстю.