Українська актриса і "холостячка" Ксенія Мішина взяла участь в челленджі "Ліпсінк батла", виконавши пародію на всесвітньо відому пісню.

Відповідне відео з'явилося на сторінці шоу в Instagram.

Ні для кого не секрет, що Ксенія Мішина вміє розважатися і заманює до цього своїх шанувальників. Українська актриса радує фанатів не тільки красивими і романтичними фото з Олександром Еллертом, але і частенько викладає гумористичні відео.

Цього разу героїня "Холостячки" вирішила підтримати челендж, який активно набирає популярність – "Ліпсінк батл". На честь швидкої прем'єри однойменне шоу запустило челендж, в якому беруть участь не тільки зірки, а й прості українці. Суть в чому: необхідно зробити пародію на відому пісню, встигаючи відкривати рот під слова пісні і копіюючи руху і міміку автора композиції.

Ксенія Мішина для своєї пародії вирішила вибрати стару, але дуже відому пісню: Baha Men - "Who Let The Dogs Out". Актриса для пародії використовувала пса, якого носила на руках, і енергійно носилася по кімнаті, копіюючи божевільний стиль виконавців. Участь у челленджі Мішина передала своєму обранцеві Еллерту.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадаємо, що "Холостячка" Мішина показала, як відривається без сина-Еллерт зверху.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина на відпочинку з Олександром Еллертом в Домінікані розважалася і публікувала досить відверті кадри.

Також Знай.uа писав, що Мішина показала найпотаємніші місця Еллерта.