Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, де публікує яскраві фото і відео.

Нещодавно 33-річна дружина репера Олексія Потапенка вирішила наростити собі довгі нігті для зйомок нового кліпу, на що пішло 6 годин у салоні краси. Однак через 4 дні Каменських не витримала і побігла знімати манікюр через незручності.

Перед візитом до майстра артистка склала список з плюсів і мінусів таких нігтів, щоб точно переконатися в своєму рішенні.

"Перед тим як знімати нігті, я вирішила написати всі плюси і мінуси. І ще сумніваюся – мені це робити чи ні. Тому що я робила це 6 годин і це так прикольно, сексі. Коротше, зараз все напишу і зрозумію, варто мені знімати чи ні", - сказала на відео співачка, склавши список "за" і "проти" такого манікюру.

Настя Каменських, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Настя Каменських, скріншот з Insta Stories

плюси манікюру від Каменських, скріншот з Insta Stories

мінуси манікюру від Каменських, скріншот з Insta Stories

"Все таки я вирішила піти і переробити. Прощайте, нігтики, бай-бай", - підсумувала зірка.

Настя Каменських, скріншот з Insta Stories

манікюр Насті Каменських, скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, Настя Каменських звернулася до багатомільйонної аудиторії за допомогою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських підготувала для шанувальників дещо "цікавеньке": "Чекаєте?"

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських поділилася неприємним досвідом з життя: "Як вам вдається?".