Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на акаунті артистки в Сторіс з'явилися зворушливі відео, де зірка показала, з чого починається її день. Так, знаменитість робила селфі у власному спортзалі на території заміського будинку, прокинувшись досить рано - вже о 7:26 ранку вона була готова до щоденних занять спортом.

Тіна приміряла облягаюче вбрання для тренувань, що складається з чорних лосин і міні-топа з неоново-зеленими вставками, а також коралових кросівок, блиснувши стрункою фігурою. При цьому Кароль показала обличчя без краплі макіяжу зблизька, а довге волосся зібрала назад у хвіст, вражаючи численних шанувальників натуральною красою. Позаду виконавиці виднілися тренажер, фітбол і засніжені пагорби в панорамному вікні, а сама зірка побажала фанатам прекрасного дня.

Варто відзначити, що Тіна Кароль наполегливо працює над своєю фігурою завдяки тренуванням, правильному харчуванню, а також стрибкам на скакалці, якими захопилася досить давно.
"Прекрасного вам дня!"

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату