Відома українська співачка, колишня учасниця гурту "Время и Стекло" і тренер 11 сезону шоу "Голос країни: Перезавантаження" – Надя Дорофєєва зараз виступає під псевдонімом Dorofeeva. Артистка часто ділиться з багатомільйонною аудиторією яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу 30-річна зірка розмістила кумедний ролик у своїх Insta Stories, знятий в гостях у її подруги, власниці бренду "Oh My Look!" Валерії Бородіної.

Судячи з відео, Надя вирішила відвідати дівчину, у якої виникли проблеми зі зв'язками. Лера буквально захрипла і не могла голосно розмовляти. Дизайнер назвала співачку "тіткою лікарем" і зазначила, що Дорофєєва забороняє їй розмовляти.

Надя Дорофєєва, скріншот з Insta Stories

Надя Дорофєєва, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Потім співачка показала, як її подруга сидить у Clubhouse, не звертаючи на неї уваги.

"З тобою так весело)))", - з сарказмом відреагувала виконавиця.

Лера Бородіна і Надя Дорофєєва, скріншот з Insta Stories

Лера Бородіна і Надя Дорофєєва, скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, Надя Дорофєєва перетворила Володимира Дантеса на домогосподарку. Артистка зізналася, що її чоловік любить пройтися по магазинах.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Дантес не знає, що робити з Надею Дорофєєвою після 10 років шлюбу: "Підкажіть".

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес до зустрічі з Надею Дорофєєвою бродив по світу з чашкою. Він розповів кумедну історію про свої подорожі.